04/12/2023

Mavi Haber Adana

Mavi Haber Adana

Bir Garip Dava; Hangisi Doğru Söylüyor!

Adana’da 2020 Eylül’ünde oto galericilik yapan İbrahim Ünverdi’nin iddiaya göre, otomobil satışından elde ettiği 215 bin TL’yi ofise götürmesi için verdiği çalışanı Ramazan Ç., parayla birlikte ortadan kayboldu. Olaydan birkaç gün sonra Ünverdi’nin ulaştığı Ramazan Ç., parayı borcu olduğu tefeciye verdiğini öne sürüp, telefonunu kapattı.

Bu arada Ünverdi, başka bir personelinden Ramazan Ç.’nin bir koronavirüs hastasından 500 lira karşılığında tükürük aldığını ve içeceğine koymaya çalıştığını öğrendiğini ileri sürdü.

“ÜNVERDİ ASLINDA BİR TEFECİDİR”

Bu iddiaya şaşıran Ünverdi, “Ben hayatımda böyle bir öldürme tekniği görmedim” dedi.

Olayın basına yansımasının ardından Ramazan Ç.’nin daha çok sinirlendiğini öne süren Ünverdi, tehdit mesajları almaya başladığını kaydetti. Bunun üzerine Ramazan Ç. hakkında öldürmeye teşebbüs ve tehdit suçlarından şikayetçi oldu, Ramazan Ç., 10 Şubat’ta saklandığı evde yakalandı.

Sorgusu tamamlanan şüpheli, korona hastasından alınan tükürüğün yalan olduğunu, İbrahim Ünverdi’nin kendisini 1 milyon lira dolandırdığını ve Ünverdi’nin tefeci olduğunu iddia etti. Ramazan Ç., ‘dolandırıcılık’ suçundan adliyeye sevk edildi. Ramazan Ç.’ye ev hapsi cezası verildi.

“RAMAZAN’IN TUTUKLANMASINI BEKLİYORDUK”

Ramazan Ç.’nin yakalandığına sevindiğini söyleyen İbrahim Ünverdi, “Şu an biraz mutlu olsak bile birazda üzgünüz. Hakim ev hapsi verilmesine karar kıldı. Bizim isteğimiz hapis cezası almasıydı. Avukatlarımız itirazda bulanacaklar. Bu kişinin şeytani plan yapması çok üzücü bir durum. Ev hapsi eşimi, çocuklarımı bir nebze rahatlattı ama ceza evine girerse tabi çok çok daha rahatlayacağız. Kendimizi daha da güvende hissedeceğiz” dedi.

About Author

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir